Injection Molding Systems

Injection Molding Systems

با سلام خدمت تمام خواننده گان عزیز:

این وبلاگ مطلق به شرکت رها صنعت کاسیت می باشد فعالیت شرکت در زمینه خدمات و نیاز مندی های صنعتی می باشد و امید است بتوانیم خدمتی به صنعتگران و علاقه مندان به مطالب علمی صنعتی کشورمان ایران انجام دهیم علاقه مندان می توانند جهت ارتباط از طرق زیر با ما ارتباط برقرار نمایند:
وب سایت: Casitco.ir
ایمیل:info@casitco.ir / casitco.ir@gmail.com
فکس:43851333-021
موبایل:09124249638

نویسندگان

پیوندهای روزانه

آخرین مطالب

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

با توجه به تکنولوژی وارداتی دستگاههای تست نویز و عدم امکان تامین این سیستم از خارج از کشور پروژه ساخت سیستم اندازه گیری نویز و وایبریشن قطعات متحرک در دستور کار قرار گرفت. در این سیستم طراحی سخت افزار به نحوی است که سیستم بتواند علاوه بر قرائت میزان نوسانات و تحلیل در نرم افزار امکان ارتباط و سیگنالینگ با سایر کنترلرها و دستگاههای خط  را به صورت فیزیکی و یا ارتباط توسط شبکه داشته باشد.

 

در نرم افزار امکان محاسبه میزان نویز و وایبریشن به صورت سرعتی (VELOCITY) و یا شتابی (ACCELERATION) بسته به نیاز مشتری وجود دارد. نمایش میزان موثر (RMS) و نقطه اوج سیگنال (PEAK) جهت مقایسه با نمونه مورد تایید(MASTER)  وجود داشته و در صورت بالا بودن هریک از مقادیر، سیستم به صورت اتوماتیک قطعه معیوب را از پروسه تولید حذف میکند.

امکان استفاده از کلیه فیلترهای مورد نظر کاربر با توجه به طراحی داخلی نرم افزار مهیا بوده و این امکان کاربر را قادر میسازد تا تحلیل صحیحی نسبت به قطعه تست شده ارائه دهد. فیلتر کردن سیگنال نویز در باندهای پایین، متوسط و بالا هریک تحلیل خود را داشته و کاربر با بررسی این نتایج میتواند در کمترین زمان، مشکل عملکردی قطعه خود را شناخته و رفع عیب نماید.

 

همچنین به موازات انجام تست، تحلیلهای FFT سیگنال نیز نمایش داده میشود که این تحلیل برای طراحان قطعات متحرک از اهمیت زیادی برخوردار است. لازم بذکر است اندازه گیری میزان وایبریشن و نویز به صورت جداگانه در باندهای استاندارد 4 گانه انجام شده و نتایج مربوطه نمایش و در سیستم ذخیره میگردد.

از امکانات دیگر سیستم نمایش تعداد قطعات تست شده و تعداد قطعات مورد تایید، قطعات مردود شده و علت مردودی هر یک و امکان گزارش گیری در قالب EXCEL میباشد. همچنین در صورت نیاز کاربر امکان EXPORT نتایج جهت استفاده در سایر نرم افزارهای مهندسی مانند MATLAB را نیز دارد.

از مزایای دیگر این سیستم ارسال میزان نویز قطعات به صورت سیگنال صوتی به کارتهای خروجی صدای کامپیوتر است در این حالت کاربر میتواند به سادگی و با استفاده از هدست نویز قطعات در حال تست را شنود و با نمونه مورد تایید مقایسه نماید. هر چند با توجه به تحلیل اتوماتیک و دقیق سیگنال دریافتی عموما از این امکان استفاده کمتری میگردد.

در حال حاضر امکان ساخت هر نمونه از دستگاههای تولیدی و یا آزمایشگاهی برای انجام آزمونهای اندازه گیری نویز و وایبریشن وجود داشته و قبلا نمونه های ساخته شده تاییدیه های لازم را از مراجع مربوط اخذ کرده است.

جهت هرگونه اطلاع بیشتر و اطلاع از امکان ساخت دستگاههای اندازه گیری دقیق مورد نیاز تماس حاصل فرمایید.

ایمیل:Casitco.ir@gmail.com

موبایل:09124249638

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۹ ، ۰۸:۳۵
احسان کریمی

ما را در صفحات مجازی دنبال کنید و از آخرین اطلاعات در مورد فرآیند های پلیمری و تزریق پلاستیک و آموزش های رایگان ما استفاده نمایید آدرس صفحه آموزشی ما :

 

 

trainigofinjection@                                                   

 

 

صغحه رسمی شرکت رها صنعت کاسیت در اینستا گرام را دنبال نمایید و از آخرین خدمات شرکت کاسیت به همراه پروژه های این شرکت آشنا شودید:

 

casitco.ir@                                                                             

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۹۹ ، ۱۳:۰۸
احسان کریمی

 

پلاستیک‌ها نهایت خلاقیت بشر در توسعه مواد می‌باشند، این مواد عمدتاً توسط انسان ساخته شده‌اند، هرچند منشا گروهی از مواد پلاستیکی نیز طبیعت می‌باشد. ساختار مواد پلاستیکی بر مبنای عناصر شیمیایی نظیر کربن، اکسیژن، هیدروژن، نیتروژن، کلراید و سولفور می‌باشد. این عناصر از هوا، آب، گاز، نفت، ذغال و زمین قابل استخراج هستند. در نهایت انسان این عناطر را از طبیعت گرفته و آنها از طریق گروهی از واکنش‌های شیمیایی در یک مجموعۀ بی‌پایانی به نام مونومر ترکیب کرده تا ترکیبات پلیمری مختلفی که امروزه به نام پلاستیک شناخته می‌‍شود، حاصل گردد.

در نتیجه می‌توان از ترکیب عناصر مختلف، پلیمرهای مختلفی ایجاد کرد که تقریباً خصوصیت مدنظر را برای محصول نهایی داشته باشد. پلیمرها خواص مشابهی با مواد متعارف در طبیت دارند، با این تفاوت که آزادی طراحی این مواد بیشتر بوده و هزینه‌های ساخت را کاهش می‌دهد.

برخی از پلاستیک‌ها خواص مواد موجود را بطور قابل توجهی بهبود می‌بخشند، درحالیکه گروهی دیگر می‌توانند فقط به عنوان یک ماده منحصر به فرد با خواص استثنایی که قبلاً در صنعت جهان ناشناخته بوده‌اند، معرفی شوند. قبل از شروع دهه 90 میلادی، بیشترین ماده مورد استفاده توسط بشر، فولاد بوده است، اما رفته رفته در گذر زمان نرخ مصرف مواد پلیمری و پلاستیکی افزایش یافته است، به نحوی که تقریباً در اواخر دهه 80 میلادی نرخ مصرف هر دو مواد به نقه سر به سر یکدیگر رسیده و مصرف یکسانی داشته‌اند، اما با شروع سده 21 میلادی، نرخ مصرف مواد پلاستیکی به طور فزاینده افزایش یافته است، هر چند در اواخر سال 2000 میلادی، کاهش مصرف عمده‌ای برای هر دو مواد فولادی و پلاستیکی مشاهده شده است، اما بعد از این تاریخ نیز مجدداً نرخ مثبتی برای مصرف مواد پلاستیکی گزارش شده است. این موضوع بیانگر اینست که انسان به نوعی در عصر پلاستیک‌ها زندگی می‌کند و زندگی بدون این عنصر ممکن نخواهد بود. درنتیجه اهمیت این ماده ملزم می‌نماید تا به طور علمی‌تری با آن آشنا شویم تا به بتوان از آن به طور موثرتری استفاده نمائیم.

 

 

از مواد پلیمری در صنایع مختلفی استفاده می‌شود:

  • صنعت خودروسازی
  • صنعت لوازم خانگی
  • لوله‌کشی‌ ها و تجهیزات جانبی آن نظیر پمپ و دیگر صنایع
  • از پلیمرهای مقاوم در برابر ضربه و شفاف در شیشه جلویی اتومبیل، هواپیما و درب‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود.
  • همچنین از مواد پلاستیکی برای ساخت سبد های میوه و ظروف بسته بندی نیز استفاده می‌شود.

 

 

تعداد احتمالات ممکن در ترکیب عناصر شیمایی برای خلق پلاستیک با خواص متفاوت تقریباً بی انتهاست، و این گوناگونی، پلاستیک‌ها را کاربردپذیر کرده است تا در یک محدوده نا محدودی در محصولات امروزی استفاده شوند. پلیمرها می‌توانند محدودۀ وسیعی از خصوصیات مکانیکی، مشخصه‌های فیزیکی و تحولات فرایندی را ارائه نمایند.لذا ذر این سمینار ما قصد داریم به یکی از روش های فرآوری مواد پلیمری که یکی از رایج ترین آنها در سطح جهان نیز می باشد بپردازیم.

 

 

سرفصل‌های وبینار
  • آشنایی با روش های تولید فرآیند های پلیمری
  • آشنایی با الزامات تولید به روش تزریق پلاستیک
  • مباحث اقتصادی مربوط به تولید به روش تزریق پلاستیک
  • آشنایی با ساختار دستگاه تزریق پلاستیک
  • کلیات قالبهای تزریق پلاستیک
  • آشنایی با مواد پلیمری مهندسی رایج در تولید به روش تزریق پلاستیک

 

 
مخاطبین

دانشجویان،صنعتگران، استارت آپها،تولید کنندگان قطعات پلاستیکی، تولید کنندگان لوازم خانگی، تولید کنندگان قطعات خودرو، تولید کنندگان ملزومات بسته بندی و سبد و علاقه مندان به روش های تولید پلیمری

 

 

وبینار آموزشی تولید به روش تزریق پلاستیک

 

لینک ثبت نام:https://eseminar.tv/wb8260

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۹۹ ، ۱۲:۵۶
احسان کریمی