Injection Molding Systems

Injection Molding Systems

با سلام خدمت تمام خواننده گان عزیز:

این وبلاگ مطلق به شرکت رها صنعت کاسیت می باشد فعالیت شرکت در زمینه خدمات و نیاز مندی های صنعتی می باشد و امید است بتوانیم خدمتی به صنعتگران و علاقه مندان به مطالب علمی صنعتی کشورمان ایران انجام دهیم علاقه مندان می توانند جهت ارتباط از طرق زیر با ما ارتباط برقرار نمایند:
وب سایت: Casitco.ir
ایمیل:info@casitco.ir / casitco.ir@gmail.com
فکس:43851333-021
موبایل:09124249638

نویسندگان

پیوندهای روزانه

سه شنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۰۵ ب.ظ

۰

دستورالعمل کار ایمن با دستگاه تزریق پلاستیک

سه شنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۰۵ ب.ظ

1-در هنگام کار با دستگاه تزریق پلاستیک دست های خود را به گیره، بازوها و تابلو برق دستگاه نزدیک نکنید.

2-در هنگام کار دستگاه از دست زدن به کلیدها و دگمه ها خودداری نمائید.

3-در موقع برداشتن محصول از داخل قالب دستهایتان را از بالا و یا پایین داخل قالب نکنید، این کار باعث قطع شدن دست یا انگشتان می گردد

4-هنگام کارکردن با دستگاه اگر تغییراتی در صدای دستگاه شنیده شد یا بنا به دلایلی مجبور بودید که دستگاه را سریعا متوقف نمایید، دکمه قرمزاستپ را فشار دهید.

5-برای ریختن مواد داخل گازگیر ایمن ترین روش استفاده از مواد کش می باشد اما به دلیل هزینه بالا در اغلب موارد گازگیر توسط خود اپراتور به صورت دستی پر می شود.برای کمتر کردن خطرات، ابتدا گازگیر را خاموش نموده، سپس اقدام به ریختن مواد نمائید

6-مطمئن باشید پیچ رو بند قالب محکم بوده و از دستکاری آن جداً پرهیز نمائید. در صورتیکه رو بند به ارتفاع صفحه پشت قالب میزان نشده باشد احتمال افتادن قالب وجود دارد.

7-رابط ها و شلنگ های ورودی و خروجی آب بایستی دارای بست باشد. در غیر اینصورت ممکن است در اثر خروج شلنگ از جای خود و پاشش آب،آب به داخل قالب و مدارات برق نفوذ پیدا کند که باعث صدمه دیدن دستگاه و خطرات بعدی برای اپراتور می گردد.

8- سیم ارت دستگاه را چک کنید، در صورتیکه ارت دستگاه قطع شده یا معیوب تشخیص داده شود احتمال اتصالی و یا برق گرفتگی اپراتور وجود دارد.

9-در هنگام تزریق به صورت دستی دقت نمائید مواد مذاب به راحتی از سر نازل عبور کند، در صورت گرفتگی سر نازل احتمال پاشش مواد بر روی دست و صورت اپراتور وجود دارد.

10-در هنگام تزریق به صورت دستی دقت نمائید مواد مذاب به راحتی از سر نازل عبور کند، در صورت گرفتگی سر نازل احتمال پاشش مواد بر روی دست و صورت اپراتور وجود دارد.

11-در هنگام کار به هیچ عنوان پایتان را زیر محل قرار گرفتن قالب قرار ندهید. در صورت سقوط ناگهانی قالب امکان آسیب دیدن فرد وجود دارد.

9-هنگام باز نمودن سیلندرو مارپیچ و تعویض المنت ها از دستکش ایمنی نسوز استفاده نمائید 
10- در موقع سرویس قالب، نظافت و سرویس دستگاه یا هنگامی که قطعه در داخل قالب گیر کرده است بایستی حتماً دستگاه خاموش باشد

12-از غیر فعال نمودن میکرو سوئیچهای محافظ دربها خودداری گردد

13-از باز نمودن طلق یا شیشه درب متحرک دستگاه خودداری گردد

14-از صحت عملکرد سیستم محافظ قالب اطمینان حاصل فرمائید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۲/۲۴
احسان کریمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی